måndag 30 augusti 2010

Nytt till köket

Har köpt lite nya prylar till köket. Har varit trött på min tråkiga timer och blev så glad när jag "sprang på" denna härliga retrotimer från "Dulton"! Stod länge och velade mellan den vita och den i creme, men det blev till sist den cremefärgade som föll mig i smaken bäst.

Jag har länge sneglat på Nigellas fina köksredskap.  De är både snygga och praktiska på samma gång! Nu får de både hänga och stå framme i köket så att jag kan njuta av dem varje dag!




Kram Maria

tisdag 24 augusti 2010

Vårt bröllop...

Idag blir det lite privata bilder! Har fått korten från duktiga fotografen Malin Jones! Tänkte visa er några av de svartvita korten. Tycker att hon har lyckats bra med det som vi ville ha!Gillar när bilderna är spontana och inte är så "traditionella".

Längtar tillbaka till bröllopet ... En fest med alla nära och kära samlade på samma gång, tänk om man kunde gifta sig lite då och då ;-)




Kram Maria

söndag 22 augusti 2010

Köket

 Vårt kök befinner sig just nu i en vilofas. Efter att vår kommande utbyggnad är klar ska köket få sig ett lyft. Golv är redan inhandlat, då vi hade turen att fynda vackert bortsat trägolv!

En av mina favorit- kokböcker är "Leila bakar", nu har den även fått sällskap av den senaste "one more slice". Det finns så mycket smaskigt vill jag lova...

Med utbyggnaden står det stilla just nu... Väntade förra veckan på ett byggmöte med vår byggledare, men han dök aldrig upp! Hoppas att han kommer till veckan!


Kram Maria

måndag 16 augusti 2010

Liten har blivit stor och byggkaos

Just nu är det en stor sandlåda vid vårt hus. Min man har äntligen lyckats gräva fram avloppet som han hittade tre meter under marken! Hoppas nu att det kan bli klart snart så att de kan börja med grunden!

Lilla Wilma har nu blivit en stor tjej! Hon går på toaletten och sover utan blöja, så duktig! Tiden går så fort, tyckte att det var nyss som han var en liten bebis...



Wilma har aldrig haft napp, men hon älskar att leka bebis.
Här har hon lånat dockans tuttenapp...


Stora tjejen tuggar i sig vindruvor.


Kram Maria

onsdag 11 augusti 2010

Lekstuga del 2

Här kommer några fler bilder från lilla Wilmas lekstuga! Min gamla docksäng har flyttat in tillsammans med blocketfyndade bord och stolar!

Hittade ett supersött förkläde på Åhléns när de hade rea! Det är alltid kul att fynda!

Regnet medför att jag inte hinner klart med fönstermålningen. Får ha det roliga kvar ett tag till.

Ute är det just nu en stor sandlåda, ska fota i helgen och visa er.





Kram Maria


torsdag 5 augusti 2010

Vardagsrum i väntan på förändring...

Nu väntar jag ivrigt på att det så småning om ska hända något med vårt hus. Detta medför att det på inredningsfronten är mycket tråkigt... Jag vill göra om lite här och där och införskaffa lite nya detaljer. Eftersom vi ska bygga ut huset får jag hålla mig.... Alltså inte handla något nytt, måste vänta tills de nya rummen är på plats.

Vardagsrummet kommer att bli matsal och vår soffa och fåtölj ska säljas. Våra kuddar i soffan börjar hänga på sista linan, men jag ska vänta tills allt är klart....

Jag läängtar tills ubyggnaden är klar, golven är inlagda och väggarna är färdigmålade...

Wilma har ockuperat en del av rummet med en myshörna, där bäddas
det med dockor, nallar och vuxna ;-)

En nyvaken liten rufstufs!

Kram Maria

måndag 2 augusti 2010

Sista ledigheten

Just nu njuter jag av den sista lediga veckan! På dagarna försöker jag göra lite nytta samtidigt som jag leker med lilla Wilma. Mina Mårbackapelargoner blommar i all sin prakt just nu. De växer och blommorna är så vackra!

Förra veckan hade Wilma kusinbesök! Gissa om hon tyckte det var kul?! De lekte i lekstugan och var så glada i varandra.  Det blev mellis ute när vädret vad bra, Wilma älskar smoothie och äter det gärna med hela ansiktet :-)


Kram Maria