onsdag 29 september 2010

Köksdrömmar

Ett kök som jag alltid har drömt om är kvänum. Deras klassiska kök är det som jag någon gång i framtiden allra helst skulle vilja ha. Det finns bara en nackdel och det är priset.... Ja, drömma kan jag! Varför fastnar jag alltid för de dyra alternativen....

Ett annat kök som också är fint kommer från den lokala snickerifabriken vansbrokök. Har sett dem i några hem "in real" och de är verkligen fina!

Kvänum


Bilder: Kvänum

Vansbrokök
Jag vill också ha denna fina spis...

Bilder: Vansbrokök

Kram Maria

lördag 25 september 2010

Butikstips

Fy, vilket väder det är ute! Regn och rusk!

Tänkte tipsa om en bra webbutik där jag precis har gjort en beställning!

Butiken heter Julisavitadrömmar.  Där finns mycket fina saker!


Bilder från Juliasvitadrömmar.se

Kram Maria

fredag 24 september 2010

Hemma från värmen!

Nu har vi kommit hem från en underbar semester! Inte roligt att komma hem till kylan! Nu har verkligen hösten kommit.
På vår semester hade vi det härligt! Vi slappade och badade i havet och i polen. På kvällarna åt vi gott!

Lilla Wilma trivdes som fisken i vattnet! Hon badade och njöt av att få vara med sin mamma och pappa en hel vecka.


Ett glas vin är aldrig fel!
Lata dagar...
  Lilla Wilma väntar på maten.

Kram Maria

lördag 11 september 2010

På väg mot värmen

Nu är det lördag! Just nu är det packning som gäller! På lördag åker jag, min man och lilla Wilma till Skiathos! Det ska bli så härligt, en hel vecka tillsammans! Hoppas bara att vädret blir bra!

Något som ligger mig varmt om hjärtat är att baka. Oftast blir det brödbak,  efterätter blir det också en del... En dröm till detta intresse är Kitchen Aids fina köksassistent, den vita skulle inte vara helt fel. Kanske är det något att önska sig i present om något år.

Nu ska jag gå och packa lite till ,jag har alltid för mycket kläder med mig...

Vill även passa på att skänka en tanke till min älskade mamma som fyller år idag! Jag saknar dig mamma! Lilla Wilma sade idag att hon ville att mormor skulle komma ner från himmelen och hälsa på oss... Pluttan... Säger bara : Carpe diem!

bild:raniastudios.com
Kram Maria

torsdag 9 september 2010

Blommor och sommarlängtan

När jag passerade blomsteraffären häromdagen kunde jag inte låta bli att köpa hem två blomsterkvistar. Saknar sommaren och dess blommor....

Jag har börjat att samla på "bultande hjärtat" från västergården, tycker att de är fina och enkla. Vasen är egentligen en hyasintvas, men passar även till andra blommor.

På måndag åker vi på en liten bröllopsresa! Det ska bli såå härligt! Speciellt när min man inte har haft någon semester i år! Inte lätt att jobba inom eget företag, jobb jämt och ständigt....

Själv jobbar jag också nästan hela tiden, inte roligt att vara lärare ibland, rättning och planering om vart annat... Men dagarna går fort och är roliga då man jobbar med härliga elever!




Kram Maria

söndag 5 september 2010

Helgens mumsigaste

Nu är det söndag igen... Helgerna går så fort och jag skulle gärna vara hemma några dagar till, men det är bara att upp och hoppa i morgon bitti...  Tur att vi ska åka på en välbehövlig semester snart!

Min dator har börjat att krångla. Den vill inte ta sig ut på Internet, det börjar bli dags att införskaffa en ny.
I helgen har jag bakat Leilas goda äppelmuffins! Min bild kan jag dessvärre inte ladda upp, då jag inte kommer ut på nätet med min dator, så det blir en bild från receptet istället...

Med utbyggnaden går det sakta men (förhoppningsvis) säkert framåt. Min man håller på att gräva igen avloppet som han har lagt på det rätta stället. Till veckan ska han troligen bli klar så att byggarna sedan kan börja att hugga in! Spännande!

Ha en fortsatt trevlig helg!




Kram Maria