torsdag 23 december 2010

God Jul!

Hoppas att ni har det bra i kylan! Man kan i alla fall inte klaga på att vi inte har en stämningsfull jul! Nu har jag äntligen fått lite ledigt, välbehövligt kan jag lova... Innan dess har jag dragits med en låång förkylning. Nu ska jag njuta av julen, familj och god mat!



Julekramar Maria

söndag 12 december 2010

Utbyggnaden

Ja, nu har snickarna satt igång med vår utbyggnad! Det har varit mycket att tänka på. Senaste dilemmat har varit att besluta om midja på panelen. Det blev till sist en midja med stående panel. Jag tycker egentligen att det är finast med två midjor, men då vi har ett relativt "litet" hus med en enplansutbyggnad trodde vi att det skulle vara finast med en... Ja, det jag vet nu är att det blir mycket målning i sommar...

Själv är jag krasslig, då jag har en förkylning som aldrig verkar vilja ge sig. Nu verkar det som om den har tagit ny fart. Nu ska jag försöka mig på att en gång för alla fixa vårt Internet, blir snart galen på allt strul...




Hoppas att ni har det mysigt i all julstök!

Kram Maria


onsdag 1 december 2010

Nu är Internet lagat! Adventsdags!

Hej kära bloggläsare! Hoppas att ni inte har tröttnat på mitt trasiga nät... Nu ska jag i alla fall försöka att komma igång med uppdateringar igen!

Det har hänt lite sedan sist. Bygget har äntligen kommit igång och snickarna bygger för fullt! Bilder kommer!

Lilla Wilma älskar paket... Detta har medfört att jag har sytt en adventskalender. Från början hade jag tänkt sy små sockor som skulle sitta på rad med hjälp av träklädnypor, men det blev något helt annat. Jag blev bekväm och sydde på ett enklare sätt. Se resultatet nedan!

Hoppas att ni har haft en trevlig första advent!



Kram Maria