lördag 13 juli 2013

Skåp

Nu har vi äntligen fått lite värme och sol! Hoppas att vädret håller i sig. 
Vi tar dagarna som de kommer. De senaste dagarna har vi badat och haft det skönt. Älskar när sommaren visar sig från sin bästa sida!

Ute i vår trädgård har vi nu börjat gräva ur och fixa för en större gräsmatta. Har många planer framöver, så sysslolösa behöver vi inte vara. Ska så småningom bygga växthus, garage, bastu, lägga stenar (i trädgården), bygga altan och annat småfix. Det sägs att man ska ha sysslor för att hålla sig alert!

Ett av mina intressen är att gå på loppisar. Det har tyvärr inte blivit nästan några besök för min del i år. Förra årets bästa fynd var utan tvekan mitt teskåp. Precis den storlek och modell som jag letade efter, bara lite färg som behövde tillföras. Ska köpa ett litet vridlås som ska sitta på dörrarna, har fortfarande inte blivit av. Ett plus med skåpet och dess användningsområde är att det doftar så underbart varje gång man öppnar det! Som en liten teaffär. 

Hoppas ni njuter av sommaren! Det gör jag!



Kram Maria

måndag 1 juli 2013

Sommar

Hallå!
Nu har det blivit Juli och sommaren är här. Fortfarande är det ingen riktig sommarvärme, kallt så fort solen försvinner. Hoppas vi får lite badväder snart!
Här hemma ligger vi på latsidan gällande alla projekt. Det är så skönt att bara vara ledig.
Vi har hunnit med en liten semestertripp till Kolmården och Astrid Lindgrens värld. Två ställen som barnen älskade. Kan rekommendera ett besök! På hemvägen åkte vi även på älgsafari. Då fick vi mata och klappa stora som små älgar. Verkligen skoj och lilla Ida (som är älgtokig) var lycklig!
Vi har inga större planer för resten av sommaren utan tar det lite som det kommer.

Bjuder er på lite sommarbilder från vårt hem! Så härligt när man kan plocka blommor och ta in i små vaser, blir så mysigt då.

Hoppas att ni får och har en trevlig sommar!









Kram Maria